Heb je mijn SEO introductietraining gevolgd en wil je direct vol aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Wil je snel beter te gaan scoren in Google? Wil je dat het liefst direct samen met mij doen? Of ben je met de tips uit de training aan de slag gegaan en loop je tegen dingen aan waar je hulp bij wilt? Dat kan! Boek dan een SEO VIP ochtend, speciaal voor jou en jouw business.

Heb je mijn SEO introductietraining gevolgd en wil je vol aan de slag met SEO, maar wel met mijn hulp? Boek dan een SEO VIP ochtend. Bel 06-28650858.

Wat gaan we doen bij de SEO VIP ochtend en wat levert het je op?

Jouw specifieke SEO kansen helder krijgen. Ik check vooraf of jouw website zowel inhoudelijk als technisch goed is. Mede aan de hand van zoekwoorden die jij opgegeven hebt. Dan weten we precies waar jouw SEO verbeterpunten liggen.

Praktisch werkdocument doornemen. De verbeterpunten verwerk ik vooraf in een praktisch werkdocument. Dat document nemen we eerst samen door.

Direct de eerste verbeteringen aanbrengen. We gaan daarna direct met het document aan de slag. En kunnen zo de eerste SEO verbeteringen doorvoeren. Jij bepaalt welke punten we het eerste aanpakken.

Vraag direct een offerte aan

Na de SEO VIP ochtend

Verder gaan met verbeteren. Aan de hand van het werkdocument ga je zelf aan de slag met de eventuele overgebleven actiepunten.

De vorderingen volgen. Je krijgt een aantal tussentijdse rapporten per e-mail. Daarin kun je zien of de verbeteringen effect hebben.

Evalueren. Na ongeveer twee maanden plannen we weer een sessie (live of via Skype). Daarin bespreken we jouw ervaringen. En kunnen we eventuele overgebleven vragen doornemen.

SEO punten die aan bod komen

Elke website is natuurlijk weer anders. Maar over het algemeen komen de volgende punten aan bod.

  • Hoe scoor je nu op jouw opgegeven zoekwoorden
  • Eventuele technische website issues zoals foute links, ontbrekende omschrijvingen, etc.
  • Verbeterpunten voor je belangrijkste pagina’s
  • Linkjes en navigatie
  • Online marketing suggesties
  • Bloggen
  • Links en sociale media

Wil je ook gerichter serieuze SEO stappen gaan zetten?

Dat hoor ik graag! Het lijkt me super om met je aan de slag te gaan en gericht jouw website te gaan optimaliseren. Heb je nog vragen over de SEO VIP ochtend, bel me gerust op 06-28650858.

Vraag nu een offerte aan

Wat anderen ervan zeggen

Tijdens de VIP ochtend ‘SEO’ heeft Monique laten zien welke verbeteringen er nog meer mogelijk waren aan onze website. Zij heeft onze website een week lang gescand en op basis van de informatie die daar uit kwam een werkboek samengesteld. In dit werkboek stonden allerlei tips & tricks en verbetervoorstellen om onze site nog beter naar voren te laten komen in de zoekmachines. Wij zijn samen door dit werkboek gelopen en Monique heeft alle tijd genomen om zaken aan ons uit te leggen. Na deze ochtend zijn we naar huis gegaan met nieuwe inzichten en konden we concreet aan de slag.

Diana Ratering, The VA Factory