Zoek je een gastspreker nodig voor je netwerk of organisatie? Zijn jullie op zoek naar iemand die kan komen praten over LinkedIn of over SEO? Mijn naam is Monique van Dam en ik ben graag jullie gastspreker over deze onderwerpen. Ten eerste heb ik ruime kennis en praktische ervaring met websites, content management en SEO. Ten tweede vertaal ik deze kennis op een zeer toegankelijke manier, in “Jip en Janneke” taal dus. En ik spreek zelfs ook in het Engels als daar behoefte aan is.

Heldere uiteenzettingen en praktische SEO tips

Op een praktische, interactieve en begrijpelijke manier vertel ik graag over de volgende onderwerpen.

 • Mijn visie op Google en SEO. Wat is de bedoeling van dit spel?
 • Een overzicht van de nieuwste (SEO) ontwikkelingen?
 • Wat zijn de belangrijkste dingen om op te letten?
 • Waarom je moet weten waar je klanten op zoeken?
 • Wat betekent dat in de praktijk?
 • Wie kan het beste SEO doen en waarom?

Tips voor een goed LinkedIn profiel

Op basis van mijn ervaring en kennis over online zichtbaarheid, vertel ik graag over de mogelijkheden van LinkedIn.

 • Wat is jouw uitgangspositie op LinkedIn (Social Selling Index)?
 • Waarom is het goed om meer te doen met LinkedIn? Wat is jouw doel?
 • Waar moet je LinkedIn profiel aan voldoen?
 • Wat kan je verbeteren aan je profiel?
 • Hoe pak je de verbeteringen aan? Welke tools heb je daarvoor?

Mijn doel als gastspreker

 • Bewustwording creëren
 • Kennis overdragen
 • Enthousiasmeren
 • Praktische tips geven

Gastspreker voor jouw netwerk

Heb je een netwerk waar je deel van uitmaakt? Ben je lid van een business netwerk? Ik kom graag bij jullie bijeenkomst als gastspreker. Vooraf hoor ik graag wat meer over de samenstelling en de doelstelling van jullie netwerk. Wat is de gemiddelde IT kennis van de groep? Dan kan ik daar de inhoud van mijn verhaal op afstemmen. Misschien hebben jullie wel een bijeenkomst van de zaak ‘op de hei’ om met een frisse blik naar jullie communicatie te kijken. Ook dan kan mijn lezing inspireren om anders te gaan kijken naar klanten en waar zij mogelijk op zoeken. Of om van het team of het bedrijf de online zichtbaarheid via LinkedIn te verbeteren.

Reserveren

Hebben jullie belangstelling om mij als gastspreker te laten spreken op jullie bijeenkomst? Dat kan voor een vast bedrag en doe ik heel graag. Neem in dat geval contact met mij op. Dat kan via monique@marketingenergy.nl, via mijn contactformulier of mobiel 06-28650858.

Offerte aanvragen

Zij spreekt!

Voor inhoudelijke bijdragen bij evenementen van bedrijven, kan contact worden opgenomen met ZijSpreekt.nl bij wie ik ben ingeschreven.

ZijSpreekt logo