In mijn laatste blog alweer een hele tijd geleden, schreef ik over mijn wens om op een nieuwe manier  te kunnen gaan werken. “Ik wil organisch aan de slag gaan, zien wat er kan ontstaan.” Ondertussen heb ik 9 maanden met plezier als interim content manager Sitecore in een grote organisatie gewerkt en precies dat gedaan. Mijn eerste kennismaking met agile werken in een fantastisch team. Ik ben om.

De perfecte match

Mijn wens is uitgekomen. Via een prettig bemiddelingsbureau, Crossphase in Leiden, kwam ik terecht bij Zorgverzekeraar VGZ in Arnhem. Precies de goede klus, weinig reistijd, superfijne collega’s. Een heel mooie organisatie, met een fijne sfeer. Een omgeving waarin goed samen wordt gewerkt en veel ruimte is voor eigen initiatieven. Met elkaar meekijken, positieve en constructieve feedback krijgen, verder verbeteren. Dagelijks een momentje om de stand door te nemen en de volgende stappen te bespreken. Precies het werk dat ik leuk vind. Content herschrijven waar nodig, mooie pagina’s opbouwen in een complex content management systeem, kijken welke mogelijkheden het CMS heeft, sparren met de technische Sitecore helden.

Geen ondernemer maar een enthousiaste interim content manager

Het is mij inmiddels duidelijk. Ik ben toch niet echt een ondernemer in hart en nieren, hoewel ik al bijna 20 jaar zelfstandig ben. Ik zorg wel voor maximale kwaliteit van mijn werk en doe alles om klanten blij te maken met snel en goed werk. Maar sommige aspecten van het ondernemerschap leveren mij stress op. Sinds VGZ weet ik hoe prettig het is om voor langere tijd fijne collega’s te hebben en te werken in een stimulerende omgeving. De scheiding tussen werk en privé was weer helder, de avonden waren weer vrij. Hard werken, maar tussendoor ook prima ontspannen. Genieten van het resultaat en van alle waardering.

Op naar een nieuwe content management klus

Kortom, het was de perfecte klus. Mede dankzij mijn fijne Content Plein collega’s Ed Asscheman en Patrick Boor. Stel dat er een keus was geweest om er voor vast in dienst te komen bij VGZ, dan had ik het serieus overwogen. Zo goed was de match. Vooralsnog was en is daar geen sprake van. En dus sta ik weer te springen voor een volgende klus. Het smaakt naar meer! Weer als interim content manager of webredactie. Mijn CV is opgepoetst, mijn LinkedIn bijgewerkt met focus op content management in combinatie met SEO werk. Ik ben er klaar voor.

Interim content manager nodig?

Bel: 0628650858

E-mail: monique@marketingenergy.nl