Over Marketing Energy

Over Monique van Dam

In 2000 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, Bilancia Marketing Energy. Na twee jaar evenementen te hebben georganiseerd, ben ik mij meer gaan toeleggen op freelance marketing communicatie, maar vanaf dan alles online. Vaak in nauwe samenwerking met communicatie collega’s. Websites of intranet voor bedrijven aanpassen, vullen en verbeteren. Door teksten én afbeeldingen te verwerken binnen de content management systemen. Snel en met zichtbaar resultaat.

Zoekmachine optimalisatie: SEO

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik mijn kennis uitgebreid met zoekmachine optimalisatie. Dat maakte mijn inspanningen voor mijn klanten ook in Google zichtbaar. Ik ben nog steeds met veel plezier interim content manager voor een aantal vaste klanten. Daarnaast geef ik nu ook trainingen over zoekmachine optimalisatie aan andere vrouwelijke ondernemers; hoe kun je beter vindbaar worden in Google?

Praktische SEO trainingen voor vrouwelijke ondernemers

De basis van mijn nieuwe activiteiten is een SEO introductietraining voor vrouwelijke ondernemers. Daarin schets ik het grote plaatje rondom Google en internet, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en wat je zelf allemaal aan je website kunt doen om een veel betere basis voor goede zoekresultaten te krijgen. Door met onderneemsters onder elkaar te zijn is er ook ruimte om met elkaar te sparren en te netwerken. Na de training kun je zelf met SEO verbeteringen aan de slag gaan. Maar dat kan ook in kleinere groepen tijdens vervolgtrainingen van een dagdeel. Zoals over ‘on-page seo’, het in een ochtend concreet verbeteren van een groot aantal pagina’s en andere SEO puzzelstukjes.

Gratis tips in je mailbox

Ik verstuur ongeveer een keer per maand één of meerdere gratis tips rondom SEO of websites. Wil je die ook in je mailbox?

Aanmelden voor gratis tips

Online content management

Bedrijven of organisaties die (tijdelijk) geen capaciteit in huis hebben om zelf veel aan de website te doen, help ik graag om de online marketing communicatie te verbeteren. Daarbij zet ik mijn praktische marketing communicatie ervaring in uiteenlopende bedrijfstakken in. Ik geef advies maar zorg gelijk ook voor een snelle uitvoering. Aangevuld met SEO expertise. Mijn toegevoegde waarde:

  • Een persoonlijke, oplossingsgerichte manier van werken
  • Marketing capaciteit met creativiteit en efficiency
  • Werkervaring in automatisering, distributie en dienstverlening
  • Succesvol netwerk met andere creatieve specialisten
  • Kennis van technische SEO en uitgebreide ervaring met SEO tektschrijven

Contactgegevens

  • Mobiel: 06-28 650 858
  • E-mail: info@marketingenergy.nl
  • Btw-id: NL001647530B14
  • KVK: 09111319

Referenties van tevreden klanten

Monique van Dam heeft Sanquin een aantal keren uit de brand geholpen door in te springen als webmaster. Monique doet haar werk rustig en met volharding, zonder zich te laten afleiden. Ze houdt hoofdlijnen, details en deadlines goed in de gaten.

Monique is een expert op de kleine details. Met een onvermoeibare inzet en betrokkenheid bij projecten. Creatief als het gaat om alternatieve oplossingen, maar neemt niet zo maar genoegen met een resultaat. Gaat absoluut voor het hoogst haalbare.

Een paar persoonlijke blogs

Certificaten

Monique van Dam PSPO 1 en PSM1 gecertificeerd
 successfully completed the Block editor training course!