Websites bijhouden is technisch meestal niet moeilijk meer. Maar het is wel een kwestie van tijd en prioriteit. Een frisse externe blik kan helpen. Zeker bij zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Onze diensten

Online marketing communicatie en SEO. Dat zijn de specialiteiten van Bilancia. Website teksten schrijven, websites inhoudelijk en layout-technisch verbeteren, SEO optimalisatie, combinaties met elektronische nieuwsbrieven maken. Kortom, we begeleiden klanten bij het upgraden van hun website, op welke manier dan ook. We geven adviezen, maar voeren ook praktisch uit. Omdat het ons dagelijks werk is.

 • Advies en uitvoering
  Bilancia houdt van praktische adviezen, gevraagd en ongevraagd. We bekijken op basis van onze ervaring, inzicht, gevoel en technische kennis wat er nodig is. Soms is een ander fris sjabloon voor een bestaande website voldoende. Andere keren is een geheel nieuwe website beter. We pakken zoveel mogelijk zaken zelf op en schakelen waar nodig prettig met web bouwers voor een goed eindresultaat.
 • Website upgrades
  Binnen het bestaande CM S verbeteringen aanbrengen in layout, inhoud en navigatie. Kleine moeite, groot plezier.
 • Content management
  Websites vullen en bijhouden. Bijvoorbeeld met nieuwsberichten, artikelen, product info. Bilancia maakt er graag tijd voor!
 • SEO webteksten
  Schrijven of herschrijven van SEO teksten voor elke website op basis van gewenste zoekwoorden. Voor een beter resultaat in Google! Meer over SEO
 • SEO advies
  Bilancia adviseert behalve over zoekwoorden en SEO teksten ook over technische verbeteringen die de websitebouwer aan kan brengen!
 • Advies over layout
  Op basis van ervaring en gevoel kan Bilancia adviseren over de layout van websites zoals indeling, kleurgebruik en beeldmateriaal.
 • Webredactie
  Bilancia treedt graag op als interim webredactie, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of extra drukte!