Project omschrijving

De website Verduurzaming Voedsel was een paar jaar na originele oplevering alweer toe aan een opfrisbeurt. Bilancia werd ingeschakeld om te kijken naar een website upgrade binnen het bestaande CMS. Een nieuw ontwerp van een professionele designer en een goede samenwerking met websitebouwer Publer zorgde op korte termijn voor een compleet nieuw uiterlijk binnen het bestaande CMS. Tot grote tevredenheid van alle partijen. Ook inhoudelijk is gesnoeid om te komen tot een effectieve website met prettig leesbare teksten en logische navigatie.

Over de Alliantie Verduurzaming Voedsel

Vanaf januari 2013 worden de activiteiten van het Platform Verduurzaming Voedsel voortgezet door de Alliantie Verduurzaming Voedsel. Ketenpartners LTO, FNLI, CBL, KHN en Veneca werken daarin aan de verduurzamingstransitie in alle grote ketens. De inzet is dat verduurzaming integraal wordt verankerd in alle bedrijfsprocessen door de gehele keten, en dat de basisnorm die we stellen voor de voedselproductie, qua duurzaamheid, steeds verder omhoog gaat.

Content management

Bilancia heeft lange tijd zorg gedragen voor het content management van de website, steeds in opdracht van Koole Communicatie.

Website verduurzamingvoedsel.nl