Tegenwoordig zijn bijna alle websites voorzien van een content management systeem om zelf pagina’s toe te voegen en te wijzigen. Volgens iedere leverancier is hun systeem net zo gemakkelijk als Microsoft Word. Maar is daarmee uw website bijhouden in de content management systemen ook echt kinderspel? De praktijk is vaak anders…

In de praktijk blijkt het vaak nog niet zo eenvoudig. Woordjes vet maken of schuin zetten, dat gaat nog wel. Maar er komt meer bij kijken, vooral als u ook plaatjes toe wilt voegen. Voor het ene systeem is dat makkelijker als voor het andere. Bovendien blijkt dat een stuk basiskennis over HTML en het gebruik van tabellen onontbeerlijk is om het resultaat optimaal te laten zijn. Om van zoekmachine optimalisatie SEO nog eens te zwijgen.

Kinderspel? Afweging van risico en tijd

Is het cms nog wel kinderspel als u riskeert belangrijke pagina’s op uw website per ongeluk weg te gooien, linken niet of niet goed te plaatsen en afbeeldingen onscherp te maken? En als het dan gelukt is, hoeveel tijd heeft het dan gekost? Als een training of korte inwerktijd niet helpt om uw site ook efficiënt bij te houden, dan kunt u Bilancia Marketing Energy inschakelen om het van u over te nemen.

Content Management door Bilancia Marketing Energy

Door onze ervaring zijn wij in te schakelen voor welk CMS dan ook. Wij passen uw site goed en snel aan. Omdat het voor ons wel kinderspel is, is de investering in onze tijd en kwaliteit relatief klein. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

 

Bron: Monique van Dam |  http://test.marketingenergy.nl/content-management-systemen-kinderspel/